kereső
   
 

Ballagás Ballagási ruhák, Ballagás

A ballagas.lapozz.hu oldal Ballagási ruhák kategóriájában 12 oldal található.
Ballagási ruhák, öltönyök, kosztümök.

 
www.mrsale.net/ballago_szalagavato_formaruha
Gyűjteménybe került: '12.01.15, ellenőrzés: '14.10.28.
Ballagó diákok részére szalagavató bálra illetve ballagásra ajánljuk az egyszínű és mintás minőségi szatén alapnyagú nyakkendőket, a minőségi nyakkendő szövet alapanyagból készült mintás nyakkendőket valamint az egyszínű muszlin kendőket és az egy vagy kettő színű muszlin sálakat. Kifejezetten a nyolcadik osztályos ballagó diákok részére értékesítjük a minőségi szatén alapanyagból készült egyszínű kamasznyakkendőket fiú és lány fazonban. A termékekből több darab, osztálylétszámnak megfelelő mennyiség rendelhető. A kamasznyakkendőkre 5 darabtól, a felnőtt méretű nyakkendőkre 10 darabtól biztosítunk árkedvezményt. A kedvezmény A nyakkendők és kendők / sálak szállítási határideje a raktárkészlettől függően 3-8 munkanap. Vállaljuk az általunk forgalmazott nyakkendők és kendők / sálak feliratozását számítógépes betűtípussal vagy a diákok aláírásának nyomatolásával.
www.nyakkendostudio.hu/termekek.php
Gyűjteménybe került: '12.10.28, ellenőrzés: '15.03.23.
 
www.lordfashion.hu/ballagas-formaruha.html
Gyűjteménybe került: '12.01.15, ellenőrzés: '14.10.28.
www.joydivat.hu/hu/webshop/ballagasi-ruhak/28
Gyűjteménybe került: '10.07.05, ellenőrzés: '14.10.22.
 
Szalagavatóra vagy fellépésre készülsz, és igényes táncruhát keresel az alkalomra? Imádod a farsangi forgatagot és szeretnél egy ütős jelmezben megjelenni? Jelmezkölcsönzőnkben rengeteg ruha közül választhatod ki azt, hogy éppen kinek a bőrébe bújnál bele. Ellátogathatsz budapesti, vagy debreceni üzletünkbe, hatalmas választékkal, akár több fős csoportok kiszolgálását is tudjuk biztosítani. Igény szerint vállalunk egyedi ruhakészítést, ruha bemutatást és ruha kiszállítást is. Álmodd meg a legszebb ruhádat határok nélkül és mi megvalósítjuk neked. Legyen szó esküvőről, ünnepségekről, fesztiválokról itt minden alkalomhoz megtalálja a megfelelőt. Ezen kívül kiegészítőkben sincsen nálunk hiány, kalapok, csizmák, cipők és akár még parókák is bérelhetők tőlünk. Jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla a saját szemével!
pacsirtajelmez.hu
Gyűjteménybe került: '11.10.18, ellenőrzés: '15.04.17.
 
Kínálatunk:? diákok, iskolák részére matrózblúz és egyenblúz gyártása termelői áron? Ballagó osztályok diákjai részére öltönyök készítése minden méretben, széles szín- és fazonválasztékban, a hagyományostól a trendi öltözékig? Az öltönyök konfekció méretsorozat felpróbálása alapján készülnek el, de az egyéni méretekre való átalakítást ingyenesen vállaljuk? Női blúzok, nadrágok széles szín- és fazonválasztékban? Egyéb egyenruhák, blúzok, munkaköpenyek rendelésre történő minőségi gyártása? Egyesületeknek, csapatoknak, szervezeteknek egyedi elképzelés szerint egyenruha, formaruha készítése 20 / 475-3360
www.matrozbluz.hu
Gyűjteménybe került: '10.10.19, ellenőrzés: '15.03.24.
www.ballagasiruhak.hu
Gyűjteménybe került: '10.07.05, ellenőrzés: '14.10.22.
 
Divatáru Gyermekek és Nők számára. Összeállítási variációkat találnak blúz-szoknya-nadrág-kiegészítők-ből. Termékeinket általában S-től XXL-ig vagy 36-tól 46- ig méretekben. Az utóbbi időben főként az alkalmi áruk teszik ki termékeink nagy részét, mint pl. Fehér blúz, fekete szoknya és nadrág.
www.ballagoruhak.hu
Gyűjteménybe került: '10.07.05, ellenőrzés: '14.10.22.
 
A Tulipángyár egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő manufaktúra. Fő profilunk a kalocsai mintán alapuló ruházati termékek gyártása, nagy hangsúlyt fektetve a kézzel készített, hímzett darabokra. Meglévő minta és színválasztékunkat folyamatosan bővítjük a megrendelői igények, és divatirányzatok szerint, továbbá lehetőséget biztosítunk látogatóink számára, hogy egyedi elképzelésüket megvalósíthassák. A kalocsai stílus mára nem csupán design és stílusirányzat, hanem a hazai és nemzetközi divatvilág meghatározó motívuma. A megfelelő darab kiválóan kiegészíti bárki ruhatárát, ennek ellenére megőrzi egyediségét.
www.tulipangyar.hu
Gyűjteménybe került: '13.01.09, ellenőrzés: '15.03.15.
Fehérblúz és fehéring webáruház - Fehéret minden alkalomra!
feherbluz.hu
Gyűjteménybe került: '10.07.05, ellenőrzés: '14.10.22.
 
Ballagási ruhák, kosztümök, alkalmi ruhák, fehér blúzok, fekete szoknyák-nadrágok, ballagásra tarisznyák - nyakkendők, matrózblúzok. Méretre igazítás, egyedi elképzelések megvalósítása, 30 év szakmai hátérrel.
www.editdivat.hu
Gyűjteménybe került: '12.09.11, ellenőrzés: '14.10.29.
A ballagás egyaránt fontos esemény a diákok, a tanárok és a szülők számára. Olyan szolgáltatással állunk Megrendelőink rendelkezésére, amellyel egy helyenmindent be tudnak szerezni, ha a ballagó ruházatról van szó. Legyen az akár öltöny, ing, nyakkendő, kosztüm, blúz, top, sál, fűző, de gondolhatunk a kiegészítőkre is. Ezen elegáns ballagási ruhák egyénre szabottan, méretre készülnek. Több éves tapasztalattal és üzleti kapcsolatokkal állunk az iskolák rendelkezésére, hogy egy komplex szolgáltatás keretében ezt a terhet levegyük a végzős diákok, illetve osztályfőnökeik válláról. A megszokott ballagási ruhákon kívül az egyedikívánságokat is igyekszünk maradéktalanul teljesíten
www.ballagooltony.hu
Gyűjteménybe került: '12.01.15, ellenőrzés: '14.10.28.


info Ballagási dalok info Ballagási frizura, smink info Ballagási ruhák info Bankett
info Cikkek, érdekességek info Diplomaosztó info Fórumok info Fotózás-tablókép
info Idézetek info Költségek info Partnerek info Szalagavató
info Tarisznya info Társoldalak

Vissza a/az Ballagás oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.